Meer resultaten voor optimalisaties


Klik hier voor alle vacatures. Met data-analyse naar een betere klantenservice en toch kosten besparen. Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek. Blijft u aan de lijn u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.
optimaliseren Nederlands woordenboek Woorden.org.
Online woordenboek Nederlands
Samsung Smart Manager: wat is app optimalisatie?
Standaard zie je bij de applicaties automatisch optimaliseren staan. Bij deze keuze zal het toestel zelf applicaties afsluiten of juist actief houden. Dit is afhankelijk van het gebruik. In Smart Manager kan je er ook voor kiezen om iedere 3, 5 of 7 dagen de apps te optimaliseren.
Optimaliseren 3 definities Encyclo.
1 Nederlands zo goed of gunstig mogelijk maken 2 1 Verbeteren 3 optimaliseren werkw.Uitspraak ptmali'zern Verbuiginge.
Optimalisatie compiler Wikipedia.
Bijvoorbeeld door een rekeninstructie direct na een geheugeninstructie te plaatsen. Op een processor met pipelining kan de processor in zo'n' geval alvast de berekening uitvoeren terwijl hij op het geheugen wacht. lexicale analyse parser typesysteem interne representatie optimalisatie registerallocatie symbol table.
optimalisatie Vertaling Nederlands-Engels.
Online vertaalwoordenboek. ENoptimalisatie
optimalisaties WikiWoordenboek.
1.3 Zelfstandig naamwoord. Geluid: optimalisaties hulp, bestand. meervoud van het zelfstandig naamwoord optimalisatie. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitleoptimalisatiesoldid2706906.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 14. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Zelfstandignaamwoordsvorm in het Nederlands. Retrograad van het Nederlands.
Optimalisatie Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Optimalisatie of met Optimalisatie in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Optimalisatie inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Optimalisatie en verwijzingen daarnaartoe.
Synoniemen van optimaliseren ander woord voor optimaliseren synoniemen.net.
Woorden die ongeveer hetzelfde betekenen als optimaliseren met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.

Contacteer ons